سلام :
به نظر من بدلیل اینکه xp و کلا محصولات Microsoft همه گیر تره و نرم افزار های بیشتر با این
شرکت خودشون رو هماهنگ می کنند ، ویندوز XP و ویستا و سون بهتر است ( از نظر بنده )
لینوکس سیستم عامل عالی هست ولی پش می آید نرم افزاری با این سیستم عامل هماهنگ نیست !
لینوکس واقعا امنیت به مراتب بهتری نسبت به محصولات Microsoft داشته و دارد ...
از اونجایی هم که سیستم عامل های ساخت Microsoft کاربردی تر هست و در 95 درصد کامپیوتر های
ایرانی می شه اونها رو دید و کار کرد مناسب ترند ...
من نظرم اینکه بنا برتجربه ویستا واقعا پایداری بسیار عالی نسبت به ویندوز XP داره و اطمینان دارم ویندوز
7 / سون نیز به مراتب پایداری بالاتری داشته باشه و همچنین امنیت در شبکه و محیط یا به عبارتی User Accountsدر ویندوز ویستا ، ایمن تر و واقعی تر است چرا که برای شما نیز شاید اتفاق افتاده باشد و دقت کرده باشید که مثلا در ویندوز XP اگر یک بازی که قابلیت ساخت یک User بیشتر را ندارد و شما تنظیماتی رو برای خودتانانجام می دهید ، اگر محیط دیگر نیز داشته باشید و اگر کاربر دیگری در محیط خودش اون تنظیمات رو عوض کنه تنظیمات شما در محیط خودتون هم تغییر می کنه که این مشکل در ویندوز ویستا حل شد و میشه گفت ویستا
User Accounts های واقعی تری نسبت به تمامی ویندوز های قبلی داره ...
از اونجایی که احتمال داره ویندوز Seven یک ویندوز بر پایه ویستا باشه و نسخه ارتقاع یافته ویستا باشه ، میشه
انتظار داشت ویندوز Seven یک ویندوز مناسب باشه ...
در ضمن ویندوز Seven تا چند وقت دیگه بصورت رسمی معرفی میشه و ویندوز هایی که در بازار موجود می باشد
ویندوزی هست که خود Microsoft اون رو روی سایت این شرکت برای دانلود قرار داده ...
من نظرم فقط روی محصولات شرکت Microsoft هست !

Bookmarks